19.9 C
Пазарджик
вторник, 23 юли, 2024

Изложба Живопис представя Борислав Кръстев

Галерия „Георги Машев“ представя новата изложба на Борислав Кръстев. Тя носи заглавието  „Пътуване“.  Откриването ще бъде  на 14 март 2023 от 18.00 часа.

Настоящата изложба е вдъхновена от темата за живота като едно пътуване във времето и пространството, в което си сам, понякога не, но пътуваш! Животът с всичките му предизвикателства, цветове, нюанси и красота. Художникът изгражда един реален и в същото време мистичен свят, в който човек няма как да не потърси смисъла от това свое пътуване.

Художникът Борислав Кръстев се открояват със своя творчески почерк. Картините му вълнуват и задават въпроси заради усета на твореца да кодира посланията си в образи и цветове. Негови картини ще бъдат показани за първи път пред жителите и гостите на град Пазарджик.

Борислав Кръстев е завършил Художествена академия в София. Член е на Съюза на българските художници, Секция ,“Бижута“. Има редица самостоятелни изложби в България и участия в общи експозиции извън страната. Неговите бижута и картини са собственост на галерии и частни колекции във Великобритания, Германия, САЩ, Русия и други. 

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии