25.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

24 отличници получиха стипендии от фондация “Асарел”

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

24 ученици от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище получиха срочни стипендии за отличен успех от фондация “Асарел”.

Директорът на училището инж. Лушка Апостолова благодари за дългогодишната подкрепа по проекта “Образование за всички” и поздрави отличниците за това, че очевидно добре са използвали предоставените им от фондацията учебници.

“В Библията е казано: “Искай и ще ти се даде. Търси и ще намериш. Хлопай и ще ти се отвори”. Аз Ви желая – да искате и да реализирате всичките си мечти и стремежи; да търсите и да намерите най-верните решения на всички проблеми и да хлопате силно и упорито на вратата на успеха и тя да се отвори пред Вас”. Това пожела на стипендиантите Галя Костова – прокурист на “Асарел-Медет”АД и председател на фондация “Асарел”.

Тя посочи, че образователният проект се осъщестява от 2012 г. и освен финансово поощрение стипендиантите получават книга с въпроси за знаещите от тв играта “Стани богат”, наречена “Светът в ръцете ти”.

“Това за мен е помощ, но и подкрепа за вложените усилия и стремежа към знания”, сподели дванадесетокласникът Костадин Карабойчев, който за шести път получи срочна стипендия от фондацията.

Заедно с него бяха наградени и Деница Чамова, Зорница Вайсилова, Мануела Грамчева, Евелина Брандийска, Даная Петрова, Никол Воденичарова, Георги Хаджисимеонов, Симеон Новаков, Камелия Пъкова, Василена Маслева, Георги Байряков, Стела Скачкова, Велислава Патърчанова, Теди Райчев, Кристияна Предьова, Даная Попова, Валентин Велков, Ани Василева, Ивелина Гугова, Ана Илиева, Александра Димитрова, Петко Тухчиев и Методи Маринов.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии