19.8 C
Пазарджик
събота, 13 април, 2024

44 двойки отпразнуваха своята “Златна сватба” в Пещера

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Любов и взаимни компромиси е рецептата за дълъг семеен живот.

В това са убедени двойките, които днес отбелязаха своята “Златна сватба” в Пещера. Традиционното събитие се организира за 24-ти път от общината в партньорство с читалище „Развитие“.

50 години заедно, 50 години един за друг, 50 години щастлив семеен живот. В наши дни за мнозина това звучи невъзможно, но за 44 двойки в Пещера това е живият живот.  Не е лесно, но е хубаво, споделят юбилярите. 

“Щастлив съм, че мога да поздравя хората, които днес празнуват една значима дата в своя живот. И да ви благодаря за всичко онова, което сте направили за нашата община” с тези думи се обърна към празнуващите кметът на общината Йордан Младенов.

“Най-трудният тест за една истинска любов е този на времето, а само най-силното и истинско чувство е в състояние да го премине”. Така се обърна към празнуващите Фаня Иванова.

Всички дами получиха роза, а мъжете златно сърце с пожеланията на кмета Йордан Младенов да продължат да пазят любовта си. А музикална наздравица за златните семейства вдигна и Райко Кирилов, който бе специалният подарък от организаторите за всички празнуващи.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии