25.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Богата програма на традиционния събор на Црънча за Гергьовден

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Програмата обещава богато културно разнообразие

Село Црънча подготвя традиционния събор по случай Гергьовден, който ще се състои на 6 май. Празненството ще започне в 12:00 часа на централния площад, като ще бъде открито с тържествено отбелязване на началото на събора, а в 12:30 часа ще бъдат посрещнати официалните гости. Програмата обещава богато културно разнообразие, включително музика, танци и спортни състезания.

Посетителите ще имат удоволствието да се насладят на богатството на българския фолклор с участието на местната фолклорна група, докато танцов състав „Чудесия“ ще представи народни български танци. Музикалната програма ще бъде обогатена от изпълненията на оркестър „Асен Бенд“ и солистките/изпълнителките Невена Момнева и Петя Никленова-Гиджова.

Съборът също така ще предложи вълнуващи демонстрации и състезания по борба с участието на спортни клубове от региона, които ще покажат сила и умения в традиционните български бойни изкуства
Поканени са всички, които искат да се насладят на празник в духа на българските традиции и култура!

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии