14.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

ДГ „Фантазия”-Велинград отбелязва юбилей с поредица от събития

От 70 години в ДГ „Фантазия” работи професионален екип, който със своята всеотдайност, търпение и грижи отглежда и социализира своите възпитаници.

Като част от юбилейната програма, днес се проведе презентационна среща, на която бяха представени вече реализирани иновативни практики на дейности по Национална програма „Хубаво е в детската градина“ на МОН.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев бе гост на събитието. Той приветства директора на детското заведение Мая Якимова и екипа и, както и всички бивши учители, като се обърна към тях с думите:

Адмирации за творческата среда, която ДГ „Фантазия” осигурива за социално- емоционалното развитие на децата. Сигурен съм, че усилията на целия екип и в бъдеще ще бъдат насочени към подобряване на образователната среда и ще продължат да въвеждат нови подходи към децата, които да повишат интереса им към предизвикателствата на новото време.”

Тържественият спектакъл по повод честването на 70- години от създаването на ИДГ „Фантазия” ще се проведе на 29 май от 16:00 часа в залата на НЧ „Отец Паисий-1893”.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии