36.9 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Днес ще се обсъжда проект за изменение на важна наредба в община Пазарджик

Днес, 18.06.2024 г. от 16:30 часа на втори етаж в сградата на Общината в Пленарна зала ще се проведе обществено обсъждане на Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пазарджик.

Ще бъдат обсъдени:

     1. Работен проект – предложение за Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пазарджик.

     2. Мотиви за необходимостта от приемане на Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пазарджик.

     3. Приложения към Мотивите.

     4. Финансова обосновка с приложения (към мотивите) от № 1 до № 114 включително.

     5. Доклад от Георги Гайдаров – Директор на Дирекция „Бюджет и общинска собственост“.

     6. Частична предварителна оценка на въздействието на Наредбата за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пазарджик.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии