15.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Ето хороскоп за днешния 21 април

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Новини за представителите на Стрелците

Овен – Този път направете нещо необичайно. Заемете се с дейностите, от които нямате никакво понятие. Може и да не се справите, но ще натрупате полезен опит.

Телец – Нищо няма да се случва според предположенията ви и това разминаване между очаквания и действителност може да разклати дори вашето прословуто спокойствие. Ако приемете, че да намалите загубите е по-важно от увеличаването на ползите, ще можете максимално да се възползвате от обстоятелствата.

Близнаци – Трудности няма да липсват, но пък с каквото и да се заемете, ще го довършите успешно. Ориентирайте се към занимания със средна степен на сложност, а вечерта задължително си организирайте някакво развлечение.

Рак – Ще се справите с уреждането на финансов въпрос или такъв, свързан с обща собственост. Може да не е според предвижданията ви или по предпочитания от вас начин, но няма да се почувствате разочаровани.

Лъв – Не само ще осъществите всички набелязани задачи, ами ще си осигурите и нови почитатели. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-висока оценка ще получат постиженията ви.

Дева – Ще елиминирате всички „бариери“ по пътя си с малко фантазия и изобретателност. Разбира се, натрупаният опит също ще е полезен, но в комбинация с въображението резултатите ще са много по-впечатляващи.

Везни – Намесвайте се в решаването на чужди проблеми, само ако ви помолят. При това го правете достатъчно предпазливо, за да не ви обвинят в несъществуващи грехове, което силно ще ви огорчи.

Скорпион – Намалете темпото и инициативата. Насочете вниманието си към анализиране на ситуациите, в които попадате, без да се опитвате да ги променяте. Създавайки си ясна представа за тях, ще успеете да си изградите правилна тактика за предстоящите дейности.

Стрелец – Неочаквани новини от стари познати ще ви зарадват. Много е вероятно да ви поканят на импровизирано парти или камерно тържество. Присъединете се, ще се почувствате доволни.

Козирог – Началото на деня може да е свързано с някои несполуки, но по-късно ще се убедите в твърдението, че „всичко е добре, когато завършва добре“. Помощ ще получите оттам, откъдето най-малко очаквате, а и ще е забавно.

Водолей – Отношенията с деловите партньори ще са необичайно спокойни, за разлика от тези у дома. Близките ви ще спорят или помежду си, или с вас, като и в единия, и в другия случай вие ще се окажете потърпевшата страна. Ако няма начин да напуснете изобщо „полесражението“, то поне се уединете за известно време, докато „страстите се поуспокоят“.

Риби – Случаен разговор или медийна информация ще ви подскаже как да се справите с проблем, който умишлено и съзнателно сте отложили. Начинът ще изглежда малко необичаен, но след като го приложите, ще се удивите от резултатите.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии