25.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Фондация и сдружение подкрепят ученолюбиви младежи в Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Фондация „Надеждата на Пазарджик“ обявява прием на документи за отпускане на финансови стимули за талантливи деца и младежи

Фондация „Надеждата на Пазарджик“ и Сдружение на частните предприемачи и работодатели обявяват прием на заявления за отпускане на финансови стимули на талантливи деца и младежи. Кандидатите трябва да са жители на Община Пазарджик и да покажат документи и снимков материал от техни постижения в периода 2023- април 2024 г. С предимство ще бъдат успехите в сферата на образованието, науката и техниката. Кандидатите трябва да имат успех от последния учебен срок/ семестър не по-малък от много добър 5.00, което се доказва със съответен документ от учебното заведение.

Заявлението за кандидатстване се подава на имейл schpr@avb.bg в срок до края на месец април.

През последните две години Фондация „Надеждата на Пазарджик“ не е раздавала финансови стимули, но членовете на Сдружението на предприемачите взеха решение подкрепата за талантливите младежи в Пазарджик и региона да бъде възстановена.
Общият брой на отличените до момента деца е 65, а колективните награди са 5. Подкрепата за младите таланти във финансово отношение до момента възлиза на 26700 лв.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии