36.9 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Хебър обяви първа контрола

ФК Хебър ще играе контролен мач срещу Спартак(Пловдив) на 26.06.2024 г. от 19.00 часа.

Проверката е открита за фенове и медии и ще състои на някои от помощните терени на спортна база „Георги Бенковски“ в Пазарджик.  

Междувременно старши-треньорът на Хебър Веселин Великов обяви, че през тази седмица очаква още входящи трансфери, както и футболисти на проби. „Селекцията продължава и ще продължи до пълно окомплектоване на състава. Имаме търпението и не искаме да правим грешни ходове. Поради тази причина ще има и още нови играчи на проби. Чакаме и чуждестранни футболисти“, заяви старшията на хебърци. 

47-годишният специалист обясни и защо е насрочил извънредна контрола срещу Спартак(Пловдив). „Проверката се налага за да изпробваме в игрова обстановка момчетата, които са на проби, както и по-младите състезатели“, уточни Великов. След спаринга срещу Спартак, Хебър няма да играе други контроли до заминаване на тима за подготвителен лагер в Словения, който ще бъде от 28-ми юни до 12-ти юли. 

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии