15.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Хебър с коментар за съдийството в Първа лига

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

“Бихме желали да информираме футболната общественост за един дългогодишен проблем в българския футбол, а именно съдийството, коментираха от клуба

Ето какво споделиха от ФК “Хебър“:

Убедени сме, че потърпевши са доста от клубовете. Време да се вземат реални мерки, така че този голям недъг да се ликвидира, за да може българският футбол да се развива. Силно се надяваме, че ще бъдем чути и гласът ни няма да остане в пустинята.

Ботев Враца – Хебър – 30.03.2024 г.
11 м.  Първа дузпа във Враца – съдията е много далеч от ситуацията, противниковия играч поема топката с ръка, има единоборство „тяло в тяло“.

22 м. Втората дузпа във Враца – наш състезател играе с топката очевАдно, няма съприкосновение с играча на Ботев, има явна симулация на футболиста на Ботев(Враца).

33 м. Ситуация за дузпа срещу Олексий Збун – ако другите две ситуации са дузпи за Враца, това е  много повече такава. 

Крумовград – Хебър 03.04.2024 г.

44 м. Първи жълт картон на номер 17  от Крумовград – даден.

55 м. Втори жълт картон на номер 17  от Крумовград – спестен(удар в лицето на наш играч с крак).

Второто полувреме има 3 пъти намеса на ВАР-а за 3 гола и 3 пъти лекарска помощ на играчи от Крумовград – общо 5:58 мин, отделно 5 спирания за смени и още едно за лекарска помощ на наш играч – заедно всичко това прави около минимум 8 мин. загубено време. Реферът даде едва 3 мин!

Славия – Хебър – 13.04.2024

66 м.  Отменен гол срещу Славия на Хебър.

77 м. Вторият гол на Славия след явно нарушение срещу наш играч.

88 м.  Спестен жълт картон на номер 6 от Славия.

99 м.  Спестен жълт картон на номер 6 от Славия.

За втория спестен картон реферът се оправдава с това, че е даден авантаж, но на мача с Крумовград имаме 3 такива дадени жълти картони за играчи на Крумовград след авантажи!

Прилагаме и видео на дузпата срещу Славия в Пазарджик от есента, каквито претенции изяви президента на Славия след мача в София!!! Също така и видео на ситуацията с отменения гол на Славия в началото на двубоя преди 5 дни, доказвайки, че голът напълно справедливо е отменен!!!

Прилагаме като доказателство на твърденията ни видео и снимков материал.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии