22.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Идейно общество организира обществен разговор за българската култура

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Организатор на събитието е Идейно Общество „Приятели на българската култура“, чиято дейност е свързана с разработването на обществено значими теми, които създават идейна среда за създаване на нови модели на обществен живот

Идейно общество „Приятели на българската култура“ организира обществен разговор на тема: „Българската култура и духовност и съвременна България. Изграждане на нов Обществен договор“

Събитието  ще се проведе на 18.04.2024 г. от 18.00 ч. в Читалище „Виделина – 1862“ бул. „България“ 25, в гр. Пазарджик, вход Свободен.

Кратка лекция по темата ще изнесе Йордан Р. Йорданов, общественик, изследовател и писател с принос в сферата на науката, културата и обществените науки.

Специалист по Обществени науки и Управлението на образованието, дългогодишен лектор, изследовател и писател на теми, свързани с развитието на индивида, обществото и държавата като нов Обществен договор.

Публичната лекция обхваща общо проследяване на основните постижения на българската култура в исторически аспект като основа, както и нови идеи за съграждане на нови модели на обществен живот, в който гражданите да имат условията и средата да се развиват пълноценно.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии