29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Интензивен социален живот за Козирозите

Яснота по важен въпрос за представителите на Девите

Овен – Високата оценка на близките за всичко, направено от вас до момента, във връзка с подобряване на бита у дома ще ви зарадва и мотивира. Ако ви хрумне, че трябва да свършите и други полезни неща, то ориентирайте се към такива, за които няма да ви е нужна помощ.

Телец – Разпределете работата си така, че да не се преуморявате. Изтощението ще се отрази негативно на концентрацията ви и може да се нараните.

Близнаци – Избягвайте местата, където има струпване на много хора и са предпочитани от групи с престъпни наклонности. Дори да не станете жертва, а само свидетели на посегателство, пак ще се почувствате засегнати.

Рак – Ще разполагате с идеални възможности за осъществяване на замислите си. Не се отказвайте и не ги отлагайте.

Лъв – Ако се налага да решавате сложни въпроси, изискващи одобрението на държавната администрация, то направете го възможно най-скоро. Убедителни сте и ще получите всичко, което ви е необходимо.

Дева – Ще получите окончателен и то напълно задоволителен отговор на юридически въпрос, с който се занимавате от доста време или на дългосрочно споразумение със задгранични партньори. И в двата случая ще улесни структурирането на дългосрочните ви планове.

Везни – Обективно условие за напредък на текущите ви проекти е да не надценявате възможностите си. Колкото по-реалистично подхождате към изпълнението им, толкова по-бързо ще стигнете до финалната права.

Скорпион – Ще се наложи да се възползвате от съдействието на делови партньори, с които сте във връзка отскоро. Ще се убедите в надеждността и добрите им умения.

Стрелец – Оценката за успех или неуспех зависи изцяло от очакванията ви. Ако са прекалено големи, каквото и да се случи, ще се почувствате недоволни. Придържайте се към реалността.

Козирог – Социалният ви живот ще е интензивен. Като се има предвид, че вие не сте от най-общителните хора, то още в първата половина на деня може да усетите изтощение. Редуцирайте контактите, за да съхраните тонуса и настроението си.

Водолей – На почти случайна неформална среща е възможно личните ви успехи да се превърнат в тема за коментар. Заемете слушателска позиция. От значение е да разберете кой как оценява постиженията ви.

Риби– Интересни резултати ще получите от дейностите, изискващи въображение. Ще са свързани по-скоро с повишаване на популярността, отколкото с повишаване на приходите ви.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии