29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Интересно предложение за представителите на Козирозите

Везните да избягват споровете днес

Овен – Бихте могли да изпробвате нови методи на работа или да ги комбинирате с вече познатите. При всички случаи ще извлечете полезен опит и яснота как постепенно да внедрите нововъведенията на следващите етапи от работата си.

Телец – Непредвидено, макар и кратичко приключение ще освежи личния ви живот и ще ви изпълни с неповторими емоции. Ще се убедите във верността на твърдението, че „светът е голям и… приятни изненади ни дебнат отвсякъде“.

Близнаци – Присъствайки на публично мероприятие, ще попаднете на хора, с които имате доста общи интереси. Неформалното на пръв поглед общуване доста бързо ще се превърне в стабилно сътрудничество.

Рак – Интуицията ви е силна и ще ви помогне да постигнете задълбочено разбиране с близките си. Осъзнавайки проблемите им, просто проявете съчувствие, без да ги критикувате. Ще повишите доверието помежду си.

Лъв – Възприятието ви за случващите се събития ще е по-скоро философско, отколкото прагматично. Ориентирайте се към творчески занимания, които ви карат да се чувствате по-уверени.

Дева – Няколко случайни, но благоприятни съвпадения ще ви помогнат или ще ви подскажат как да се справите с финансово затруднение. Реагирайте смело, но разумно, за да се възползвате максимално от ситуацията.

Везни – Постарайте се да не коментирате сложни теми и да не се включвате в чужди спорове. Имате нужда от спокойна обстановка и сами трябва да решите как да си я осигурите.

Скорпион – Анализирайте степента на изпълнение на замислите си, докъде сте стигнали и какво ви остава. Опитайте се да „начертаете трасето“ към перспективните си планове, както и резервните варианти.

Стрелец – Сложните ситуации ще са свързани с личните отношения. От една страна ще ви се иска да обсъдите трудностите, но от друга, неяснотите ще са твърде много. Не променяйте нищо, ако не се чувствате сигурни в себе си.

Козирог – Не е изключено да получите предложение за разширяване на бизнеса или поемане на допълнителни професионални задължения. Ако не влиза в плановете ви, измислете приемлива причина за отказ, информира Bulgaria On Air.

Водолей – Отделете време и се погрижете за духовните и интелектуалните си интереси. От съществено значение е да си дадете сметка дали имате нужда от самостоятелни или от колективни занимания.

Риби – Разговорите с околните приоритетно ще се свеждат до желанието им да ви занимават с личните си проблеми. Помислете дали имате желание да се натоварвате с подобни емоции, а и дали е нужно. Ако проявявайки съпричастност ще навредите на себе си, но не бихте могли да помогнете на никого, то по-добре е да се дистанцирате.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии