10.9 C
Пазарджик
четвъртък, 23 май, 2024

Излезе втори брой на училищния вестник „Спортна слава“

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Вестникът е дело на десетокласниците от клуб „Млад журналист“ с ръководител Ралица Иванова

В новият брой директорът Георги Георгиев разказва за създаването на многофункционалната спортна зала, която е едно от големите постижения на училището.

В специално интервю със зам.-директора г-н Атанас Минчев разбираме какви са плановете на ръководството за обновяването на спортно-техническата база, кои спортове носят най-много медали, какъв ученик е бил и коя своя роля обича повече – тази на зам.-директор или на треньор.

На страниците на вестника са поместени многобройните спортни успехи на учениците от последните три месеца.

Възпитаниците на Спортното училище не спират да печелят медали и купи, като с това убедително затвърждават престижа на училището.

Новият брой на „Спортна слава“ представя също така успехите и талантите на децата и извън спортните зали, които са не по-малко значими – поетичен спектакъл, посветен на любовта, награди от литературни конкурси, творческо писане, благотворителен базар, посещение в местната телевизия, празници, интегрирани уроци и още.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии