36.9 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Йордан Младенов стана председател на Постоянна комисия на НСОРБ

Днес се проведе заседание на Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ.

Преди минути на своето първо заседание Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ избра ръководство. Работата на Комисията ще бъде председателствана от Йордан Младенов – кмет на Община Пещера.

Интересът към работата на ПК по европейски и национални фондове, механизми и инструменти е разбираем, защото настоящият мандат ще бъде мандат на инвестициите с европейски и национален ресурс.

Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ е най-многобройна от всички 14 експертно-консултативни структури на Сдружението, обърна внимание при откриване на заседанието на Комисията изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева. Участие в работата на ПК са заявили 213 представители на 117 общини и 11 района на Столична община и община Пловдив.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии