27.8 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Обществената поръчка за ремонта на моста на Марица е вече факт 

От днес стартира процедурата за избор на изпълнител – процесът ще отнеме време и е важно да имаме готовността за още търпение.

Целево е мостът не просто да бъде рехабилитиран, а това да се случи качествено и с всички взети мерки за неговата устойчивост напред във времето. Кметът на Община Пазарджик изрази благодарност към всички, които положиха усилия процедурата да бъде задействана – общинска администрация, областна управа, Агенция пътна инфраструктура.

„От встъпването ми в длъжност положихме нееднократно усилия, за да насочим фокуса на отговорните за моста и ремонта му държавни институции. Няма да спрем с вниманието си докато не го видим такъв, какъвто трябва да бъде – ремонтиран, модернизиран и сигурен за всеки преминаващ през него.“, споделя Куленски.

В началото на следващата седмица ще се проведе среща с органите на КАТ, за да се реши важния въпрос с реорганизацията на движението по време на ремонта, за което обществеността ще бъде своевременно информирана. От общината поднасят своите извинения на гражданите предварително за дискомфорта, който ще понесат от временното преустановяване на движението по моста, но ремонтът е повече от належащ.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии