25.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Почести за дългогодишен служител на РУ-Пещера

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Инспектор Пехливанов бе уважен от цялото ръководство и от редовите служители на управлението

Днес служителите от РУ-Пещера изпратиха в заслужена почивка своя дългогодишен колега и приятел инспектор Ангел Пехливанов.

Той започва своята кариера във вътрешното министерство през 1983 година, като курсант в тогавашното Средно милиционерско училище в Пазарджик.

След завършването му през 1986 започва реалната му служба, която преминава изцяло в редиците на Районно управление – Пещера. Бил е на младши-изпълнителски и изпълнителски длъжности в криминална и охранителна полиция.

За близо 38 години отдадена, честна и почтена служба в името на обществото и хората инспектор Ангел Пехливанов е живата история на районното управление в родопския град. Той остава след себе си уважение и доверие сред гражданите на Пещера и топли спомени за отличната работа с колегите си.

На изпроводяк полицаят получи много подаръци, благопожелания и уверение, че вратите на РУ-Пещера остават винаги отворени за него.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии