29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Ремонти по АМ „Тракия“ и АМ „Хемус“ ще затрудняват движението

Апелът е водачите да пътуват внимателно

От 11 до 13 юни шофьорите трябва да се движат с повишено внимание между 55-и 54-и км на АМ „Тракия“ в посока София. В участъка ще се извършват текущи ремонтни работи на пътната настилка. Дейностите ще се изпълняват от 8 ч. до 20 ч.

Движението ще бъде ограничено в активната лента и ще се извършва в изпреварващата. Скоростта ще е намалена до 70 км/ч, а трафикът ще се регулира с пътни знаци.

Днес до 20 ч. водачите трябва да се движат внимателно между 34-и и 35-и км на АМ „Хемус“ в посока Варна. В отсечката ще се изкърпва асфалтовата настилка. Трафикът ще бъде ограничен в активната и аварийната лента и ще се осъществява в изпреварващата.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но аварийните дейности са необходими и наложителни. Апелът към шофьорите е да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии