27.8 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Срещата между ГЕРБ-СДС и „БСП за България“ не се състоя

Социалистите не дойдоха за разговорите, насрочени за 11:00 часа в Народното събрание, потвърдиха за БТА и от двете политически сили.

Решението на Изпълнителното бюро на БСП е, че на разговори няма да се ходи, защото това е среща за сформиране на правителство с мандата на ГЕРБ, а ние имаме решение, че правителство с мандат на ГЕРБ и ДПС няма да подкрепим, каза Ирена Анастасова от ръководството на БСП, потърсена за коментар.

Тази сутрин трябваше да се събере Изпълнителното бюро на БСП, за да реши дали социалистите да отидат на срещата с ГЕРБ. В събота Националният съвет на партията потвърди решението да не подкрепя правителство с мандат на ГЕРБ и ДПС.

Следващата среща, предвидена за днес, е между ГЕРБ-СДС и „Има такъв народ“. Тя е насрочена за 13:00 часа. От 15:00 часа на разговори са поканени и партия „Величие“.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии