27.8 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

В ОДМВР Пазарджик раздадоха куп награди

160 служители от звената на ОДМВР-Пазарджик бяха наградени по случай Празника на Министерството на вътрешните работи 5-ти юли.

Това стана днес, на кратка тържествена церемония в заседателната зала на ОДМВР-Пазарджик. На нея присъстваха всички ръководни служители от звената в дирекцията от цялата област. Директорът старши комисар Даниел Луков поздрави колегите си с празника, като им пожела да продължават да работят така, че да имат поводи за гордост и радост от професионално свършената работа. В заключение старши комисар Луков отправи и благопожелания за здраве към всички присъстващи и техните семейства.

В ОДМВР Пазарджик раздадоха куп награди

Със заповеди на министъра на вътрешните работи, на главния секретар на МВР и на директора на областната дирекция са отличени общо 160 служители. Сред тях е и самият директор на ОДМВР-Пазарджик, който е с награда от министъра на вътрешните работи, а именно Почетен знак на МВР 2-ра степен.    

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии