29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Вестникът на Спортното училище с престижна награда

Възпитаниците на училището участваха в престижния конкурс за журналистика „Гео Милев“

Вестникът на Спортното училище спечели специалната награда на Фондация „Постижения“ в Националния ученически конкурс за журналистика „Гео Милев“.

Награждаването се проведе на 17 май в къща музей „Гео Милев“ в Стара Загора.

Клубът по интереси „Млад журналист“, чиято заслуга е издаването на вестника, беше представен от Стоян Ангелов от 10.в клас, Илияна Ненковска от 10.в клас и Ивон Ханджийска от 10.б клас, водени от ръководителя им г-жа Ралица Иванова и г-н Иля Карагьозов.

Учениците бяха наградени с грамота и книги от председателя на медийния конгломерат „Национална бизнес поща“ г-жа Виктория Караабова-Стоянова, която е и изпълнителен директор на Фондация „Постижения“ и член на журито в конкурса. Тя изрази горещите си надежди, че в лицето на възпитаниците на Спортното училище в Пазарджик ще види бъдещи спортни журналисти.

В тазгодишното издание на Националния ученически конкурс за журналистика „Гео Милев“ взеха участие ученици от 25 населени места, включиха се 158 индивидуални участници и 14 колектива с вестници на хартиен носител.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии