19.8 C
Пазарджик
събота, 13 април, 2024

Волейболен турнир „Ние сме“ подкрепя пациенти с онкологични заболявания

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Събитието е шестото от инициативата „Победителите“, която подкрепя пациентите с онкологични заболявания

Волейболен турнир под наслов „Ние сме“ между 8 отбора ще се проведе на 25 февруари 2024 г. в зала Арена Асарел, град Панагюрище, като част от инициативата „Победителите“ на  Онкологичния център към МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Целта на събитието е да напомни, че навременната диагностика и правилното лечение могат да превърнат пациентите в победители, които да преминат през заболяването без да променят драстично качеството и стила си на живот.

Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център „Уни Хоспитал“ и инициатор на кампанията и събитието, събира за поредна година на едно място пациенти, техните близки и здравни специалисти, за да докажат заедно, че благодарение на навременната комплексна грижа и съвременните медицински методи пациентите не само успешно се справят с предизвикателствата на онкологичната диагноза, но продължават да са победители във всички сфери на живота.

Водещ на волейболния турнир ще бъде емблематичният радио водещ Иво Райчев, а в програмата на състезанието са предвидени множество изненади, специална награда и в дух на спортменство –  много желание за победа от всички отбори.

Стратегическата инициатива “Победителите” на Онкологичен център „Уни Хоспитал“ е първата по рода си просоциална кампания на онкологичен център, организирана у нас. Тя продължава традицията си да подкрепя своите пациенти в проявата на адаптивните им качества и изграждането на положителни стратегии за справяне с последствията от заболяването. По този начин им позволява да проявят по оптимален начин личностния си потенциал.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии