14.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Започна цялостен ремонт на сградата на поликлиниката в Стрелча


Ремонтът на общинската сграда е належащ, защото такъв не е правен от 1984 г., съобщиха от местната управа.

С над 1 милион лева, осигурени по проект „Подобряване на енергийната ефективност на административна сграда, находяща се  в УПИ ІI-поликлиника, кв.63 по плана на град Стрелча“ ще се подменят покрива, дограма, ВиК, електрическата инсталация, отоплителна инсталация, санитарни възли, изграждане на топлоизолация на външните стени.

„С финансиране от повече от 1 милион лева от държавния бюджет слагаме край на студените и мрачни чакални и коридори, на овехтелите и неудобни лекарски кабинети, на падналата мазилка и цялостния занемарен вид на сградата. Стрелча заслужава удобна и функционална поликлиника. Не на последно място, обновлението ще позволи и пълноценното използване на всички помещения“, коментира кметът на Стрелча Георги Павлов.

Общинската администрация съобщи, че работата на лекарските кабинети няма да бъде нарушена по време на строителните и монтажни дейности, които ще бъдат извършвани с оглед сигурността и безопасността на гражданите.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии