8.9 C
Пазарджик
сряда, 21 февруари, 2024

Дядо Коледа ще кацне в Mall Plovdiv, за да зарадва посетителите с големи изненади

Тази година коледното настроение идва по-рано от всякога – още на 2-ри декември Дядо Коледа ще „кацне“ на покрива на Mall Plovdiv, за да зарадва посетителите на търговския център с много празнично настроение и разбира се, с големи подаръци. Веселият старец ще бъде придружен от верен помощник – джуджето Шини Упатрий, най-старият приятел на Дядо Коледа, и в зависимост от метеорологичните условия очакваме да пристигне директно от Лапландия в 11:00ч. Неслучайно първата спирка на добрия старец е именно в Mall Plovdiv – като първия мол в града, търговският център иска да внесе празничния дух и да зарадва децата в Пловдив още в началото на коледния сезон.

Очаква се спускането на Дядо Коледа и джуджето по фасадата на Mall Plovdiv да се превърне в истинско зрелище за посетителите на търговския център. След като поздрави всички събрали се деца и техните родители, добрият старец ще ги посрещне в специалното „Кътче на Дядо Коледа“, което се намира на етаж 1.

Големите изненади съвсем не спират дотук – децата ще имат възможност да се снимат с любимия Дядо Коледа и със Снежанка, а ако са слушали през цялата година, да получат и подарък лично от Брадатия старец. Екипът на Mall Plovdiv е подготвил 1000 изненади, с които да зарадва присъстващите. Подаръците не са случайно избрани – те са дело на социални предприятия, чиято цел е подпомагането на хора в нужда.

А какви ще бъдат самите подаръци? Дядо Коледа не издава предварително всичките си изненади! Ще загатнем само, че те са старателно подготвени от СПХУ – Пловдив, социално предприятие за хора с увреждания, както и от Фондация „Майко Мила“ във връзка с каузата „Оле Мале“.

Mall Plovdiv кани всички граждани на Пловдив, а и гостите на града да запалим заедно коледното настроение.

Запазете датата 2-ри декември – ще ви очакваме точно в 11:00 часа!

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии