23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

„ДОБЪР ЖЕСТ“ на LG в Пловдив

LG Electronics посети Пловдив в рамките на своята кампания „Добър жест“. Събитието в града е с продължителност от два дни и ще приключи на 2 юни. В рамките на кампанията LG ще позиционира изнесен сервиз на колела на откритата площ пред магазин Техмарт на ул. Недко Каблешков 10-12. Там всеки притежател на уред от LG (телевизори и аудио техника, перални и сушилни машини, хладилници, монитори), извън гаранция и нефункциониращ оптимално, ще има възможност да провери състоянието му, а екипът от професионалисти на компанията, да извърши ремонт, ако такъв е възможен.
    
Всеки, който е заинтересован и иска да провери изправността на своите устройства, трябва да се обади на LG център за обслужване на клиенти 0700 1 54 54, да провери дали отговарят на изискванията и да планира час за посещение на LG сервизен офис на колела. Кампанията е достъпна за LG продукти*, закупени след 1 януари 2018 година и чиято редовна гаранция вече е изтекла, както и за уреди, които все още са в гаранция и нямат физически наранявания. Ако е възможно уредът да бъде поправен, професионалистите на LG ще го направят напълно безплатно.

Като продължение на милия жест, за да разпространи доброто, LG ще дари домакински уреди на домове за деца в неравностойно положение в същите градове и ще насърчи потребителите да споделят своя пример за добро дело в социалните мрежи. На домовете, LG Electronics ще дари домакинските и технологични уреди, от които имат нужда – климатици, перални и сушилни машини.

LG слага голям фокус върху човечността и технологиите, които са в основата на компанията, а сегашните и бъдещите потребители са най-голямото вдъхновение зад иновациите и клиентското обслужване. Именно това поставя и началото на тази нова традиция, с която LG връща оказаното им доверие и демонстрира как добрите дела винаги създават още добри дела. Философията на компанията се базира върху вярването, че всеки може да направи мил жест, но и да вдъхнови всички около себе си да направят същото. Няма малки и големи добрини, всяко добро е еднакво важно, защото променя света и го прави по-красив.

*Пълните условия за участие в кампанията могат да бъдат открити на: www.lg.com/bg.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии