18.9 C
Пазарджик
вторник, 16 юли, 2024

Днес да си вземем сбогом с лошите навици

Овен – Има голяма вероятност днес с партньора ви да имате битка за власт. Не се оставяйте на изкушението да доминирате. Опитайте се да постигнете баланс. Въпреки че страшно много искате да преследвате мечтите си, имайте предвид, че усещането на вътрешната трансформация е обезпокоително и плашещо в началото.

Телец – Животът е цикъл от начала и краища и вие е добре трябва да помните това. И така, сложете край на връзка или лош навик, от който отдавна сте искали да се отървете. Днес е идеалното време. Но помислете дълбоко преди това.

Близнаци – Днешният хороскоп набляга на новите начала. Вие сте в пълен социален възход. Юпитер ви помага да направите отношенията плодотворни. Така че не пропускайте никаква възможност да общувате с хората около вас и бъдете по-динамични.

Рак – Вселената ви казва, че е време да оставите миналото зад себе си и да се съсредоточите с цялото си същество върху настоящия момент. Животът, който живеете, е прекрасен, но не можете да го видите, защото продължавате да се връщате там, където няма нищо. Научете се как да се отървете от миналото и да се съсредоточите върху настоящия момент.

Лъв – Звездите ви насърчават да помислите сега за вашето бъдеще и хората, които могат да го оформят. Във вашия случай гордостта и желанието за превъзходство на всички нива са най-големите врагове на любовта.

Дева – Днес имате възможност да се откажете от твърде високите си очаквания и да се оставите на течението. Търсите решение на въпрос. Може би то стои точно пред вас, но вие не можете още да го видите. Ако посмеят да ви предизвикат, направете всичко възможно да избегнете конфликта.

Везни – Дневният хороскоп ви призовава да се съсредоточите върху взаимоотношенията. Независимо дали са лични или професионални, съдбата, проявена чрез Слънчевото затъмнение, се намесва, така че те ще навлязат в нов етап.

Скорпион – Имате толкова силна енергия, че успявате да повлияете положително на всички хора, с които влизате в контакт. В личен план трябва да се научите да се поставяте вие на първо място и да се грижите по-добре за себе си.

Стрелец –Днес новолунието насърчава вашата креативност. Просто трябва да разгърнете творческите си сили и потенциал. Не позволявайте на излишните думи да нарушат хармонията в отношенията ви!

Козирог – Семейството е вашата свещена територия показва днешния хороскоп. Слънчевото затъмнение ви подтиква да прекарате повече време със семейството си, близки роднини, родители. Подходящо е за самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Водолей – Очаква ви ден изпълнен с предизвикателства, които ще преодолеете, но без да се отпускате много. Днес няма да имате нито миг почивка, защото непрекъснато ще бягате в различни посоки по различни задачи.

Риби –Прогнозите показват, че днес ще наблегнете на чувството за комфорт и материалните придобивки. Предизвикателството на деня ще бъде да изгладите всички възникнали конфликти между вас и партньора ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес се случва новолуние, слънчево затъмнение и Меркурий се подготвя за своята ретроградност. Като хора на Новата епоха не трябва да живеем със стари предразсъдъци и да продължаваме да повтаряме стари грешки. Скъсването с тях няма да е лесно, но с повече упоритост и желание, постепенно можете да се откажете. Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания при новолуние не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние вече трябва да си вземете последно сбогом с тях.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии