8.9 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Дневен хороскоп за 2 февруари

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен
През този ден е голяма възможността да изпаднете в трудно разрешими служебни и семейни противоречия и скандали. Нужно е да анализирате внимателно това стечение на обстоятелствата, без да пропускате нито една от причините, довели до тук.

Телец
Не е изключено днес да пожънете много тревоги и вълнения. Звездите ви предупреждават за революционни настроения и липса на грижа за утрешния ден. Не си заслужава да рушите установени отношения в името на моментни желания.

Близнаци
През тези дни ви се налага преди всичко да решите някои проблеми от личен характер. Звездите благоприятстват творческите ви стремежи и нестандартния подход към нещата.

Рак
Денят е изпълнен с радост от живота и светли чувства, благоприятен е за работа или обучение. Натрупаният жизнен опит ви е от изключителна важност. Аналитичността и систематизацията на знанията ви помагат да преодолеете натрупани проблеми и да изградите добри планове за бъдещето.

Лъв
Чист ден, който е изпълнен с хармония и равновесие във всички сфери. Захвърлете съмненията си и нека чувството на увереност ви завладее. Не се отказвайте от нищо – вашите планове за днес се сбъдват напълно.

Дева
Планетите предупреждават жените от зодията за възможно скорошно завършване на романтична връзка. Това може да ги направи донякъде нещастни, но в крайна сметка е за добро.

Везни
В служебните и семейните си връзки трябва да намалите емоционалното си отношение, иначе в изблик на страсти може да изпуснете нещата от контрол. Не забравяйте, че при критични ситуации алкохолът е лош съветник.

Скорпион
Ден, през който нечистите сили преобладават. Обърнете особено внимание на хората, с които се срещате. Вероятни са проблеми от страна на недоброжелатели. Следва да сдържате страстите си и в семейните отношения. Иначе ситуацията може да излезе от контрол.

Стрелец
През този ден колегиалните изяснявания са много вероятни. Ако успеете да преодолеете това, няма да има пречка за вашия успех днес. Взаимното разбиране е възцарено. Не са изключени искри на ревност между партньорите.

Козирог
Днес мъжете от знака имат възможност да се освободят от натрупалите се отрицателни емоции. Придобиват увереност в собствените си сили. Звездите ви предупреждават за опасност от скорошен разрив с партньорката – пазете се!

Водолей
През тези дни вие, преди всичко, трябва да решите личен семеен проблем. Без да се съобразявате с нищо, вие осъществявате именно тези мечти, за които сте си мечтали. Признанието, благодарността, любовта и успехът няма да ви напуснат и днес.

Риби
Този ден може да внесе смут в мислите и постъпките ви. Помага ви единствено трезвият поглед върху нещата. Използвайте творчески подход в решаването на възникналите проблеми.

Източник: horoskopa.com

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии