11.9 C
Пазарджик
вторник, 23 април, 2024

Енергията на деня е много благоприятна за всички, които са настроени позитивно

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен – „Сърбят“ ви ръцете и имате желание да започнете нещо ново, да се възползвате от възможностите, които ви се отварят. Промените, които се случват в живота ви, ви зареждат с енергия и ентусиазъм.

Телец – Твърде е възможно да срещнете непредвидени закъснения и пречки в професионалната сфера, но това не означава, че трябва да губите надежда. Опитайте се да промените нещата към по-добро и не позволявайте на ината си да ви пречи.

Близнаци –Колкото и трудно да ви изглеждат нещата в момента, всъщност вече сте съвсем близо до успеха. Не се отказвайте именно сега. Усилията ви скоро ще бъдат възнаградени и ще получите заслуженото признание или това, към което се стремите.

Рак – Възможно е нещата в живота ви да не вървят много добре, но късметът изглежда ще се обърне на ваша страна. Ще се изумите, как всичко започва да се нарежда сякаш с вълшебна пръчица. Не пропускайте нито една възможност и няма да имате причина за притеснения за бъдещето.

Лъв – Нещата вървят сравнително гладко на работното място и нямате сериозни основания да се притеснявате и оплаквате за каквото и да било. Сега не е време за стартиране на нови проекти, но може да направите предварителната подготовка, да съберете нужната информация.

Дева – Сегашното ви оптимистично настроение и високите нива на енергия означават, че можете да промените онези аспекти от живота си, които не ви удовлетворяват и да ги замените с неща съобразно вашите нови идеали.

Везни – Днес е добре да опростите графика си и да сведете ангажиментите си до минимум. Връзката ви е под влияние на звездното влияние, което позволява на вас и на партньора ви да прекарате време заедно, да се отпуснете и да се наслаждавате на компанията си един на друг.

Скорпион – Днес се въздържайте да поемате необмислени рискове, като се впускате в рискови инвестиции, които само на пръв поглед изглеждат много печеливши. Не забравяйте, че предпазливостта е майка на безопасността, изберете сигурността пред спекулативните желания.

Стрелец – Може би, ако се опитате да погледнете на вашата ситуация от различна гледна точка, тогава вероятно ще успеете да видите възможностите, които ви се разкриват; но не на всички ще им се отдаде това. Възможно е да се нуждаете от подкрепа – потърсете я.

Козирог – Днес сте изпълнени с енергия, жизненост и ентусиазъм! Чувствате се уверени в себе си и в това, което искате да правите. Никой и нищо не може да ви спре. Усилията ви най-накрая започват постепенно да дават първите резултати и това не може да не ви изпълва с радост и удовлетворение.

Водолей – Напълно наясно сте, че трябва да подходите сериозно към нещата, за да успеете. Но може да се окаже доста трудно за някои: денят носи със себе си много изкушения, които лесно ви разсейват и отклоняват вниманието ви.

Риби – Стига да нямате твърде големи очаквания от деня, би могло да се каже, че ще е сравнително добър. Представителите на вашия знак, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста удовлетворени от начина, по който се развиват събитията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. На тях ще им се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак може да отложите. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

 

Снимка: Pixabay

Източник: Tribune.bg

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии