16.9 C
Пазарджик
понеделник, 20 май, 2024

ГЕРБ са готови за управелние, опозиция и служебно правителство

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Президентът Румен Радев провежда консултации с представители на всички парламентарни групи в 45-ото Народно събрание. С тях той ще обсъди готовността им да се сформира ново правителство след изборите на 4 април.

От 09:00 часа започнаха разговорите в президентството – първи за консултации са представителите на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
Ние сме готови и за опозиция, и за управление, и за служебно правителство. Това заяви Десислава Атанасова от ПГ на ГЕРБ пред президента Румен Радев, който провежда консултации с представители на всички парламентарни групи в 45-ото Народно събрание.

„Очакваме, че в 45-ото Народно събрание ще има не само демонстрация на сила, защото е очевидно, че ГЕРБ ще бъде в опозиция, въпреки че сме най-голямата парламентарна група“, продължи Атанасова.

Тя подчерта, че пред страната ни стоят предизвикателства – здравната пандемия, предстоят икономически и социални предизвикателства.
„Осъзнавайки отговорността, която носим, и непосредствено след изборите, уведомихме обществото, че сме готови да излъчим състав на Министерския съвет, който много бързо може да започне ежедневната си дейност във връзка със справянето с пандемичната обстановка и здравната криза и всички предизвикателства, които следват за България“, каза Десислава Атанасова от ПГ на ГЕРБ.

Източник: БНТ, Снимка: OFF NEWS

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии