11.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Хороскоп: Днес не вземайте важни решения

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Дневен хороскоп за днес за 03 октомври

 

Днес не вземайте важни решения.

Прекалено самокритични сте.

Животът ви изглежда по-зле, отколкото е.

Трудно ви е да работите с другите.

Ситуацията ви се подобрява.

Хороскоп за днес за зодия Овен
Нека девизът на този ден бъде сдържаност на чувствата и емоциите. Вашите отношения в семейството са изключително топли и доверителни. Ако по-рано е имало напрежение между вас и вашите роднини, сега те са вече в миналото.

Хороскоп за днес за зодия Телец
Днес се постарайте да се държите сдържано – не се увличайте по примамливите предложения и избягвайте случайните познанства. Несъгласие или скарване с близкия човек може да прерасне в скандал.

Хороскоп за днес за зодия Близнаци
Жизненият ви потенциал започва да расте, което влияе на усилването на сексуалната ви енергия и личното обаяние. През втората половина на деня семейните проблеми излизат на преден план, отнемат много сили и водят до разходи.

Хороскоп за днес за зодия Рак
Възможно е силно да преувеличавате възникналия проблем в любовните отношения. Днес ви се предоставя прекрасната възможност да действате, оставайки в сянка и да разобличавате тайните замисли и интриги против вас.

Хороскоп за днес за зодия Лъв
Вашата мнителност и желанието да проникнете на всяка цена в същността на нещата може да доведе до печал и разочарования. Вероятно под външната почтеност на новите ви приятели се скрива измама и предателство.

Хороскоп за днес за зодия Дева
В любовните отношения са възможни дребни неприятности. Звездите ви съветват да запазите присъщото ви равновесие и непоколебимост. Възможни са реорганизация на производството или разногласия с началството.

Хороскоп за днес за зодия Везни
Не задържайте в себе си най-добрите си подбуди. Възможно е днес Везните да бъдат необикновено, понякога абсурдно, честни. Областта, в която днес е трудно да се съперничи на Везните е изкуството.

Хороскоп за днес за зодия Скорпион
Възможно е неувереността в собствените сили да ви подведе. Това се отразява на любовните ви отношения и на ситуацията в семейството. Трябва постепенно да се настройвате към положителните промени в живота си.

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Не се опитвайте да се измъкнете от решаването на дълбоките вътрешни противоречия. През този ден Стрелците могат да се сблъскат с противопоставянето на околните.

Хороскоп за днес за зодия Козирог
Този ден е началото на труден и противоречив период, когато отношенията с избраника се проверяват на устойчивост и се нуждаят от преоценка. Вероятно е да се наложи да отстоявате своите принципи, да защитавате своя проект или идея.

Хороскоп за днес за зодия Водолей
В сексуалното ви поведение днес за вас са свойствени крайностите. Съжденията ви може да бъдат погрешни, неточни и несвоевременни. Тежък ден за Водолеите-бизнесмени.

Хороскоп за днес за зодия Риби
Препоръчва ви се да оцените трезво ситуацията и да направите необходимите изводи. Мнозина са разочаровани в очакванията си. Нестабилните двойки може да се разпаднат.

Източник: horoskopa.com

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии