10.9 C
Пазарджик
неделя, 25 февруари, 2024

МВнР обявява конкурс за лого по повод 20 години България в НАТО

Предложенията трябва да са авторски и оригинални

Министерството на външните работи отправя покана за участие в открит конкурс за създаване на графичен символ (лого) на Националната програма с инициативи за отбелязване през 2024г. на 20-ата годишнина от членството на България в НАТО. В конкурса могат да вземат участие всички български граждани, които са завършили средно или висше образование или са студенти по една от следните специалности – графичен дизайн, комуникационни, художествени и визуални специалности, или маркетинг.

Представените проекти на графичен символ (лого) следва да са изготвени единствено за целите на този конкурс и да не са участвали в други конкурси. Предложенията трябва да бъдат авторски, оригинални, новаторски, разпознаваеми и асоциативни, като всеки кандидат може да участва с до три проекта.

Предложенията се подават в запечатан плик всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа в ,,Приемна за граждани‘‘ на Министерството на външните работи, гр. София, ул. „Александър Жендов“ №2, със следния надпис: „Документи за участие в конкурс за изработване на графичен символ (лого) на Националната програма с инициативи за отбелязване през 2024г. на 20-ата годишнина от членството на България в НАТО“ и следната информация: име на кандидата, адрес за кореспонденция, телефон и електронна поща.

Крайният срок за подаване на предложенията е 17:00 часа на 23 февруари 2024 г. Не се приемат документи, които са представени след изтичането на крайния срок за получаване.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии