30.8 C
Пазарджик
петък, 19 юли, 2024

На първомайски протест Нинова поиска оставката на Борисов

Тук сме, за да ви кажем оставка. Отивайте си – Борисов, правителството, управлението заедно със задкулисието. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в речта си по време на Първомайския протест срещу бедността и корупцията, организиран от левицата.

Отивайте си заедно с онези, които в тъмното отзад ви дърпат конците, защото искаме справедливост, искаме да бъдем свободни хора, искаме да имаме достойнство. Отивайте си, за да я има България и за да живее този народ, добави Корнелия Нинова.

Властта днес в България крепи управлението си със страх, репресии, цензура и агресия срещу народа си. Нека днес да изпълним призива на президента Радев и да пуснем прожекторите. Да осветлим паралелната държава, тъмната страна на управлението, призова Нинова.

Според нея управляващите са нарочили всеки протест като платен, купен така щели да кажат и за днешния, защото виждат в народа си враг.

Вие искате да ви ръкопляскаме вкъщи пред телевизорите, но ние сме тук, за да протестираме. Не сме на колене и не ръкопляскаме по нареждане. Смели българи и сме тук, за да ви кажем оставка“, заяви още Нинова.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии