28.9 C
Пазарджик
понеделник, 22 юли, 2024

Отличие за ОДМВР Пазарджик

Областната дирекция на МВР в Пазарджик беше отличена на Десетите годишни награди на Българската браншова асоциация „Пътна безопасност”. На церемонията по награждаването в столицата са присъствали представители на асоциацията, Малина Крумова от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата”, служители от отдел „Пътна полиция” при Главна дирекция „Национална полиция”. Пазарджишката областна дирекция и отличена в категорията „Институция с голям пренос в пътната безопасност през 2019 година”. Наградата е връчена на главен инспектор Асен Гешев, който оглавява сектор „Пътна полиция” и е признание за всички униформени служители от отдел „Охранителна полиция” при дирекцията в областния град и районните управления в Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Септември и Велинград.

При вземане на решение за определяне на ОДМВР-Пазарджик за отличена във въпросната категория са отчетени усилията на състава за активност и безкомпромисност при установяване на нарушения на Закона за движение по пътищата, които застрашават живота и здравето на участниците в движението. Забелязана е и добрата работа на всички структури в областта при обучителните дейности с подрастващите, взаимодействието с Регионалното управление на образованието, общинските администрации и всички останали институции имащи отношение към пътната безопасност.

 

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии