27.8 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Без сериозни нарушения на обществения ред в областта

Изборният процес на територията на областта приключи. Няма данни за възникнали тежки престъпления и нарушения на обществения ред.

Създадена е необходимата организация за полицейска охрана при транспортирането на изборните материали от секционните избирателни комисии до общините и до сградата на РИК-Пазарджик. След обработката на изборните книжа и документи под полицейска охрана те ще бъдат транспортирани до ЦИК в столицата.

За времето от 04 юни до днес звената „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Пазарджик и районните управления са издали общо 43 удостоверения за гласуване, като само в днешния ден те са 11 .

Припомняме на гражданите, че с оглед извършване на транспортирането на изборните материали тази вечер бул. „България” в гр.Пазарджик от кръстовището с ул. „Цар Иван Шишман” до кръстовището с улица „Княз Александър Батенберг” ще бъде затворен за движение за пътни превозни средства.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии