31.8 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в РИК Пазарджик

ГЕРБ-СДС избраха предпоследния ден, за да регистрират листата си с кандидати за народни представители от област Пазарджик. В Районната избирателна комисия дойдоха водачът на листата Екатерина Захариева, областният координатор и част от кандидатите в листата. След регистрацията Захариева обобщи, че в третите избори за Парламент тази година има частично обновление и 5 нови имена.

Екатерина Захариева за трети път застава начело на кандидатската листа на ГЕРБ-СДС от Пазарджик през тази година. Тя се надява това да са последните избори за Народно събрание за известно време, защото, както избирателите, така и кандидатите от листите вече са изморени от избори.

Екатерина Захариева изрази притеснение, че вотът 2 в 1 с една карта и една машина ще затрудни част от избирателите, което отново може да доведе до рекордно ниска избирателна активност. Тя припомни, че в 46 Народно събрание ГЕРБ предложи да бъдат допуснати за гласуване и хартиените бюлетини, както и да се проверяват разписките. Предложението изобщо не бе допуснато до гласуване.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии