20.9 C
Пазарджик
неделя, 16 юни, 2024

Обсъдиха организацията на работа в изборната нощ

Представители на Районната избирателна комисия, областната дирекция на МВР и секретарите на общинските администрации участваха в работна среща, организирана от областния управител Иван Васев. На нея бе обсъден проекта за организация и координация на дейностите по приемане и проверяване на протоколите на СИК от РИК Пазарджик в изборния ден. Процедурите са разработени от екипа на областна администрация.

По време на срещата бяха обсъдени и транспортните схеми по доставката на машините за гласуване. Общият брой на секциите в област Пазарджик, в които ще се гласува само с машина е 321, като в 68 от тях ще бъдат осигурени по две машини за гласуване.
Днес общините получиха от областна администрация чували за съхранение на изборните книжа и материали, кутии за отрязъците с номерата на бюлетините, пликове за печатите на СИК, списък с имената и номерата на кандидатите по кандидатски листи.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии