18.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

След края на изборите

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Добрата организация, създадена от община Пазарджик, областна администрация и Районната избирателна комисия, позволи приемането на изборните книжа да става динамично. За минути представителите на всяка секционна избирателна комисия успяваха да се отчетат пред представител на РИК. Организацията след края на изборния ден бе променена за изборите през юли миналата година и от тогава няма струпване и дълго чакане. Освен че бързо предаваха документите, членовете на секционните комисии отчетоха и един спокоен изборен ден.

Изборният ден премина и без сериозни предизвикателства пред Районната избирателна комисия, сподели в Изборното студио на Телемедия председателя на комисията Антони Върбев.

В 13.00 часа днес или 17 часа след края на изборния ден, ЦИК обяви резултатите от изборите в област Пазарджик при 100% обработени протоколи.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии