29.9 C
Пазарджик
понеделник, 24 юни, 2024

Почина Владимир Каролев

Владимир Каролев почина след няколкомесечна кома.

Каролев е пострада лошо при падане в планината, докато упражняваше любимите си екстремни спортове. Той бе открит жив след тежко падане, но така и не успя да се събуди.

Роден на 31 юли 1961 година в град Варна, той завършва 35-а гимназия в София, след което служи войник в разузнавателно поделение в Мусачево. През 1986 година Каролев завършва международни икономически отношения във Висшия икономически институт „Карл Маркс“ с две специалности – МИО и икономическа журналистика, през 1993 година магистратура по бизнес администрация в Университета на Албърта в Канада и през 2014 година задочна магистратура по икономика на недвижимите имоти в Университета Рединг, Великобритания.

Дълги години Каролев бе сред най-канените и уважавани български икономисти, желан гост в медиите, заради ярката си позиция и емоционалния си изказ.

Съболезнования за близките му!

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии