18.9 C
Пазарджик
вторник, 16 юли, 2024

Прокурори и следователи набират средства за Пирогов

Ръководство на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи и съдебни служители да подкрепят персоналът и болните от коронавирус в „Пирогов“.

„Намираме се в безпрецедентна по своите размери криза, която освен мобилизация и активност от наша страна, изисква проява и на солидарност.

На първо място към тези наши сънародници, които са изправени пред най-трудното изпитание – да диагностицират и лекуват заболелите от новия коронавирус COVID-19, при това с риск за собственото си и на своите близки здраве и живот.

Макар все още да се намираме в началото на разпространението на болестта у нас, едни от най-тежките случаи на заболели се насочват и лекуват в Университетската болница за активно лечение и Спешна медицина „Н.И. Пирогов“.

В този момент лекарите, медицинските сестри, санитарите и доброволците на „Пирогов“ имат нужда от нашата подкрепа и солидарност“, се казва в призива на Ръководство на Прокуратурата на Република България.

„Знаем, че всеки един от вас има своите грижи и потребности.

Сигурно имате близки и роднини, потърпевши и от мерките, които държавата предприема в опит да ограничи разпространението на заболяването.

Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът и болните от коронавирус в „Пирогов“ имат нужда от нашата благотворителност.

Призоваваме ви, който желае да ги подкрепи, да направи лично дарение по специалната банкова сметка, открита от УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ за борба с COVID-19.

Да не забравяме, че направеното добро днес, утре ще ни се върне и на нас!

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 1599 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19.

Източник: БГНЕС

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии