2.9 C
Пазарджик
четвъртък, 29 февруари, 2024

Временно затварят пунктовете на българо-турската граница

Преустановява се преминаването на моторни превозни средства на всички гранични пунктове на българо-турската граница между 22:00 часа днес до 6:00 в неделя, 30 октомври. Това съобщиха от МВР.

Причината за прекъсването е актуализиране на информационните системи от турска страна, информират от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Според информация на сайта на МВР на границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Русе“, ГКПП „Видин“, ГКПП „Никопол“ и ГКПП „Кардам“ за товарни автомобили на изход.

Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“/“Липница“ и „Крушари“/“Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа. На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През съвместните гранични пунктове „Златоград“/ „Термес“ и „Ивайловград“/„Кипринос“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границите със Сърбия и с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии