13.9 C
Пазарджик
вторник, 21 май, 2024

Синя зона в разрез със закона?

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Как се спира на Синя зона, в разрез със закона?

Снимката е на кръстовището с ул.“Иван Вазов“ (бизнес център Петраков).

Коли спират в кръстовището, на завоя, преди пешеходна пътека. Излизайки от улицата , която е тясна улица, но е цялата Синя зона и е трудно разминаването по нея, няма никаква видимост, тъй като колите са спрели от всички страни, да не говорим ако идва и друга кола.

Преди години стана инцидент на тази улица и на линейките им беше трудно влизането и излизането. Но обърнете внимание – има знак за Синя зона, сложени така, че явно в кръстовището е позволено да си спираш стига да си платиш, да не говорим и че местата за инвалиди са в началото на улицата отново точно на завоя.

Сега, като сложите и потока на хора, минаващи от там, защото все пак това е центърът на града, става много интересно. Ако не се лъжа, първо се взима в предвид в закона какво пише и след това местната наредба, а по този начин паркирането на тази улица е в разрез със закона, защото отново ако не се лъжа по закон в кръстовище, преди пешеходна пътека, на завоя е забранено спирането и паркирането, но общината не ги интересува това ясно, а КАТ никакви ги няма.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии