2.9 C
Пазарджик
четвъртък, 29 февруари, 2024

Ансамбъл “Българе“ представят в Пазарджик “Осмото чудо на света“

Атрактивният Ансамбъл „Българе“ подготвя уникално шоу специално за почитателите на фолклора в Пазарджик. Пред местната публика танцьорите на известната формация ще изнесат спектакъла „Осмото чудо“. Предстои да го видим утре вечер, 29-ти ноември от 19,00 часа на сцената н Драматично-кукления театър „Константин Величков“.

Уникално пътешествие в света на неравноделните музикални размери в българския фолклор. Драматични песни и танци и уникалени сценични ефекти. Всичко това ще види пазарджишката публика по време на спектакъла на ансамбъл „Българе“ – „ Осмото чудо“. Два часа сцената на драматично-куклен театър „Константин Величко“ ще бъде завладяна от магията на българските ритми. Невероятните изпълнения на ансамбъл „Българе“ за пореден път ще ни накарат да се гордеем от фолклорното ни наследство.

Осмото чудо“ е мащабна продукция със специалното участие на холивудската звезда Бен Крос в ролята на кореспондента на в. “Таймс“ Джеймс Баучер.  „Осмото чудо“ е оригинална режисьорска комбинация от филм, театър и народни ритми с интересен сценарий, които са дело на основателя и продуцент на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии