23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

Брацигово остава без автобуси до Пазарджик

Общинска администрация град Брацигово уведомява жителите на община Брацигово, че е налице постъпило уведомително писмо от фирма „ТРАНССЕРВИЗ“ ООД град Пещера, която е изпълнител по договор за възлагане на обществен автобусен превоз на пътници от областна транспортна схема, квота на община Брацигово, за това, че от 01.01.2023г. се преустановява изпълнението на курсовете по линии Брацигово – Пазарджик в часове – 06:30ч. и 11:30ч., Пазарджик – Брацигово в часове – 14:10ч. и 19:30ч. 
Преустановяването на курсовете е породено от финансови затруднения и прекратяване на дейността на фирма „ТРАНССЕРВИЗ“ ООД град Пещера.

Община Брацигово подготвя обявяването на обществена поръчка, съгласно Закона за обществени поръчки, която ще бъде публикувана до дни. От момента на получаване на уведомителното писмо, община Брацигово активно работи и търси решение за обезпечаване изпълнението на превоз по обществените автобусни линии от квота на община Брацигово.

Предвид трудностите по намиране на превозвач, община Брацигово ще направи всичко необходимо, да бъде осигурен обществен автобусен транспорт до областния град.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии