27.8 C
Пазарджик
неделя, 14 април, 2024

Чакат се резултатите от 32 проби за COVID-19

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Резултатите от 32 проби, изпратени от Унихоспитал, МБАЛ Пазарджик и МБАЛ Велинград, се очаква да излязат като резултати на 16 април, стана ясно след заседание на областния кризисен щаб. Резултатите от тях ще станат известни утре. 15 остава броят на заразените от област Пазарджик. Шест от тях са хоспитализирани, един пациент е интубиран.

Лечебните заведения в областта и Центъра за спешна медицинска помощ са снабдени с лични предпазни средства, съобщи директорът на РЗИ Пазарджик д-р Фани Петрова. Във всички болници продължават да работят специализираните кабинети за преглед на болни с остри респираторни заболявания.

Стефан Мирев съобщи, че по данни на Областната дирекция на МВР за последните два дни са съставени 26 акта за неспазване на разпореждането на министъра на здравеопазването за носене на маски на обществени места.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии