18.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

Долнобанските пенсионери избраха Мис Никол и Мистър Чар

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Слънчев есенен ден събра 100 пенсионери от шест клуба от Софийско и Пазарджишко в елитен ресторант в Долна баня, за да празнуват заедно отминалия Международен ден на възрастните хора.

Домакини на тържеството бяха членовете от пенсионерския клуб „Надежда“ в рилския град с председател неуморимата Атанаска Лазарова, която поздрави всички гости с добре дошли и им пожела здраве, живот, дълголетие и весело прекарване на празничната среща.

Сред гостуващите бяха членове на двата пенсионерски клуба от Пазарджик – № 1 с председател Благой Божилов и № 3 „Явор“ с председател Крум Николов, както и от пенсионерския клуб в Ихтиман с Дана Янинска – председател на общинския съюз на пенсионерите в средногорския град.

На празничната трапеза бяха и пенсионери от клуб „Еделвайс“ от съседното самоковско село Марица с председател Георги Стоянов, разбира се, домакините от клуб „Надежда“ и председателката на пенсионерския клуб „Зелен здравец“ Лиляна Пенджурова от съседното село Костенец.

След традиционната размяна на поздравления, цветя и подаръци между домакини и гости, последва тържествен обяд с много наздравици и пожелания и почти четиричасово веселие с песните и музиката на неостаряващия Васил Сотиров. Многокатовите хора, песните за душата и танците се редуваха със стихове и скечове.

Специален поздрав към всички поднесоха певиците от пенсионерския клуб „Еделвайс“ от село Марица, а сред присъстващите бе и италианецът Силвано Фросали, който членува в пазарджишкия пенсионерски клуб №1. Със своята нова авторска песен със заглавие „Приятели“ Васил Сотиров пък поздрави неуморимата долнобанска председателка на пенсионерите Атанаска Лазарова.

Празникът завърши с необичаен конкурс между присъстващите хора от третата възраст. Приза „Мис Никол“ единодушно спечели неуморимата и чаровна дама на дансинга Стоянка Найденова от Пазарджик, която е била 30 години учителка па математика и 20 години е живяла в Италия, а пък председателят на пенсионерския клуб от село Марица Георги Стоянов пък спечели приза за „Мистър Чар“.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии