34.9 C
Пазарджик
неделя, 14 юли, 2024

Министърът на образованието посети Долна баня

На работно посещение в община Долна баня бе министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, придружен от Росица Иванова – началник на Регионалното управление на образованието в Софийска област.

Гостите бяха посрещнати от кмета на община Долна баня Владимир Джамбазов и в неговия кабинет те водиха разговор с председателката на общинския съвет Лиляна Драганова и общинските съветници, след което гостите бяха наградени с юбилейни плакети за принос в образованието и просветното дело и послучай 45 годишнината от обявяването на Долна баня за град.
Вълнуваща бе срещата на министър Красимир Вълчев с учениците от Средното училище „Неофит Рилски“ и малките първолаци от класа на Анета Спасова, които поздравиха гостите с литературно-музикална програма.
След като министър Красимир Вълчев посети и разгледа класните стаи и кабинети в стогодишната сграда на долнобанската гимназия в актовата зала на училището се проведе и откровен и задълбочен разговор и дискусия  по проблемите на образованието в рилската община и в страната. В нея взеха участие директорите на учебните и учебно-възпитателните заведения в общината, както и учители. Министър Красимир Вълчев придружен от кмета на общината Владимир Джамбазов в края на визитата си в Долна баня посети и Детската градина „Юрий Гагарин“ и Професионалната гимназия „Христо Ботев“. 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии