20.9 C
Пазарджик
неделя, 16 юни, 2024

Oбщинският съвет на Долна баня проведе редовната си януарска сесия

Само четири точки включваше дневният ред на януарското редовно заседание на общинския съвет в Долна баня.

В началото деветимата общински съветници единодушно приеха предложените отдели и подотдели с насаждения, в които ще се извършва ползване по новият горско-стопански план или одобрено план-извлечение от Регионалната дирекция по горите в София за провеждане на сечи /ползване/ на лесосечния фонд през 2019 година – за отдаване на физически лица и за добив на дърва за огрев за местното население от горите от горския фонд, собственост на общината. 

 

На януарската сесия отново с девет гласа „за“ местните парламентаристи приеха Наредбата за определяне размера на местните данъци, като бе изтъкнато, че от 2010 година в община Долна баня не са променяни и повишавани местните данъци. 

 

На заседанието общинските съветници дадоха своето съгласие да се открие процедура за провеждане на публичен търг за продажба на два общински имоти – частна общинска собственост.

Първият общински имот се намира в местността Чешмелия с площ от 10 802 кв.м при първоначална тръжна цена от 16 200 лева, а вторият е в местността Сотлу чаир с площ от 736 кв.м. при първоначална тръжна цена 1 472 лева без ДДС.

 

Общинските съветници възложиха на кмета на община Долна баня Владимир Джамбазов да организира и проведе двата публични търга и сключи договор със спечелилите участници.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии