17.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Хариета каза „Да“ на Георги на волейболен мач

Романтично предложение за брак на волейболното игрище. Изненадата на своята любима направи асистент-реферът Георги Ганчев преди началото на мача Хебър- Миньор (Перник). Щастливата Хариета  Лупова не успя да скрие сълзите си от радост, а свидетели на емоционалния момент станаха двата волейболни отбора и публиката в спортна зала „Васил Левски“ в Пазарджик.

„Ти си човекът, който ме кара да се усмихвам! Ти си човекът, който ме прави щастлив! Ти си парченцето, което ме допълва! Ти си жената, която обичам! 

С тези думи Георги Ганчев се обърна към своята любима Хариета преди да я попита дали иска да стане негова съпруга. Асистент-реферът коленичи пред нея и й подаде кутийка с пръстен.

Развълнуваното момиче не скри вълнението си и сълзите  на радост, а след като прие годежния пръстен, залата избухна в бурни аплодисменти.

Георги и Хариета са заедно от 8 години, но едва сега той  се престрашава да  и предложи да стане негова съпруга.

Хариета призна, че е била много изненадана от решението на своя  любим.

Хариета и Георги са решили да станат семейство през 2020 година. А мачът между Хебър и Миньор (Перник), на който те се сгодиха, ще остане топъл спомен в сърцата на двамата  влюбени.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии