28.9 C
Пазарджик
понеделник, 15 юли, 2024

132-ма асарелци се включиха в първата за годината доброволна кръводарителска акция

Общо 132-ма бяха доброволците, включили се в традиционната кръводарителска акция на „Асарел-Медет“, която се осъществява със съдействието на Районния център по трансфузионна хематология /РЦТХ/ – гр.Пловдив. Кампанията се проведе в периода от 24 до 28 април, а Здравна служба „Асарел“ посрещна както редовни кръводарители, така и колеги, даряващи за първи път.

„Асарел-Медет“ е едно от любимите ми места, тук открай време хората даряват. Щастлив съм, че и в тази кампания желаещи не липсват, което показва, че служителите ви са съпричастни и приемат безвъзмездното кръводаряване като лична кауза“, сподели д-р Тодоров от РЦТХ. Той и неговият екип преглеждаха старателно всички колеги преди да дарят кръв, за да се уверят, че са здрави и отговарят на изискванията за кръводарители.

Акцията се проведе с предварително записване на желаещите, а всеотдайните сестри от Здравната служба следяха за неговото спазване и за състояннието на колегите, които успешно дариха кръв, давайки шанс за живот на нуждаещите се.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии