10.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Асарел-Медет АД дари средства за климатици на ДКЦ-1 ЕООД-Панагюрище

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

„Асарел-Медет“АД се отзова на молбата на ДКЦ-1 ЕООД – Панагюрище и дари 12 хиляди лева за закупуване на поисканите от общинското дружество климатици за кабинетите. Договорът за дарение беше подписан от изпълнителния директор на компанията ни инж. Николай Пелтеков и д-р Мирела Делибашева – управител на ДКЦ-1 ЕООД – Панагюрище.

„Благодаря Ви, че откликнахте на нашата молба. Вие сте единствената фирма от общината, която помага на здравеопазването в Панагюрище“, каза д-р Делибашева и добави, че се надява примерът на „Асарел-Медет“ да бъде последван и от други компании.

„Опитваме се да помагаме във всички сфери, но здравеопазването винаги е било приоритет в нашата политика за социална отговорност. Радвам се, че можем да помогнем на ДКЦ-1 преди началото на зимния сезон за осигуряването на по-комфортни условия за пациентите и работата на лекарите и медицинските специалисти“, каза изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Николай Пелтеков.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии